Članci

Paralel torba

Paralel 29 01 2022 0001 
S pogledom čežnjivo uperenim ka oporavljanju koncertne, klupske i uopšteno event sezone, rešili smo da se u ova 'međuvremena' sa svojom publikom susretnemo na još jednom polju, tačnije u torbi.
 
Bilo da krećemo ka radnji ploča, na pijacu ili aerodrom, uvek nam je potrebna torba i to ona u koju staje sve što volimo i sve što nam (život) znači od popularne kulture. 
Zato treba bude od prirodnih materijala, da može puno da ponese, da se sve to zatvori sigurnim i kvalitetnim rajsferšlusom, a da je toliko lepa da može samo da bude i ukras.
 
Paralel 29 01 2022 0002
 
Tako smo došli do Parelel torbe za strip&ploče, ali i za pijacu, plesni studio, plažu... i gde sve ne.
 
Paralel torbe su napravljene od najkvalitetnijih prirodnih materijala, zatvaraju se dekorativnim metalnim rajsferšlusima i kao što im ime govori - za osnovni motiv imaju paralele.
 
Paralel 29 01 2022 0003
 
Sve torbe se rade ručno, unikatno ili u baš malim serijama, potpuno su autentične, skrojene po našim (paralelnim) potrebama, a pre šivenja materijal je potopljen u vodu kako se torbe ne bi naknadno skupljale i deformisale nakon novih pranja.
 
Paralel 29 01 2022 0004
 
Osnovne dimenzije torbe su 38×34cm, ali uz dubinu od 6cm, ove proporcije se znatno šire, tako da u torbu može da stane puuuno ploča i mnoštvo stripova, a zaključili smo već i koječega drugog, poput šminke, baletanki, nesesera...
 
Paralel 29 01 2022 0005
Ukoliko ste zainteresovani da poručite torbu ili za više informacija, slobodno nas kontaktirajte u inbox naše instagram ili fb strane i mejlom: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.