Strip&ploče - zanimacija i izolacija

Tradicionalna Paralelova fb konkurs-radionica otvorena je za učešće i prijem radova, za sve zainteresovane, amatere i profesionalce, do 31. maja
 
Strip ploce zanimacija i izolacija 04 04 2020 001Autor: Uroš Begović
 
On-line radionica čiji je cilj afirmisanje ljubavi prema stripovima i muzici, a spajajući ove dve umetnosti u zadatku osmišljavanja omota za album omiljenog benda ili izvođača, i to poznatog ili anonimnog, stvarnog ili izmaštanog, po osmi put je otvorena za prijem radova, u svim tehnikama.
 
Prvo izdanje radionice datira iz 2012. godine, a od tada je svoje radove na ovu temu poslalo preko 100 autora iz celog regiona, i to afirmisanih ilustratora i dizajnera, ali i mađih i starijih amatera. 
Ovaj konkurs dakle nema nikakva ograničenja za učešće po pitanju godišta, obrazovanja, profesije ili boje pasoša:)
 
U ovom 'vanrednom trenutku', negujemo ljubav prema pop kulturi i treniramo kreativnost, a ako sve bude kako treba najbolji radovi biće izloženi na velikoj proslavi svetskog praznika Record Store Day, 20. juna, u Čumiću, na staklu kultne prodavnice ploča - Mascom store.
 
Svih prethodnih godina radionica je imala i nagradni karakter, a ove godine nagradom će se pre svega smatrati da se svi, u zdravlju i veselju, okupe na izložbi i velikoj proslavi Svetskog dana ploča.
Humanitarni karakter radionice svakako će se i dalje negovati javnom prodajom najboljih radova u dobrotvorne svrhe.
 
Strip ploce zanimacija i izolacija 04 04 2020 002Autor: Dejan Vučetić - Vuča
 
Svoj rad u bilo kojoj tehnici - ilustracija, crtež, slika..., možete poslati na e-mail adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili ga postovati direktno na fb event stranu "Strip&ploče 2020 / do 31. maja" kao post na ovom linku.
 
 

Facebook

fb radionica 2015 web

Dom Omladine Beograda